Майски радости

12.06.2024    |    Анастасия Цонева

3, 2, 1..
СТАРТ
на игрите, забавленията, лятото

Май
-  първият месец без буквата “Р" предполага пролетно настроение. И наистина беше така! Заложихме на темите за образование, пролет и игри на открито. 82-ма доброволци не спряха да се раздават за децата и младежите в 12 ЦНСТ-а през целия май, а тук можеш да разбереш какви ги свършиха.


Фокусът беше върху “Училище за работа” 2024г., за което ще разкажем като осмислим всичко прекрасно, което се случи. През месец май се проведе изложба “Истории с (в) бъдеще”, на която представихме мечтите на младежите, кандидатствали за “Училище за работа” 2024г.

Зеленчукова градина в Пещера

Децата, доброволците и възпитателите задружно запретнаха ръкави и изпълниха традицията със засаждането на зеленчуци и цветя в градината на двора. Посещението с екологична насоченост приключи с дискусия и игри. 

 

Репортаж в бтв репортерите

BTV репортерите отразиха нашата дейност с акцент “Училище за работа”. Вдъхновители на мечти е едно от най-красивите и най-точни описания, които сме чували за доброволците на #ПодаретеКнига в тези 14 години на нейното съществуване. И те са такива! Вдъхновители са и персоналът и възпитателите, които всеки ден са опора за повече деца, отколкото може би един човек може емоционално да понесе. Чуй целият репортаж ТУК.

Балове в Брацигово и Мездра

Кога каниш някого на бал?
- Когато го чувстваш близък.”
Е, тази годината зрелостниците от Брацигово и Мездра поканиха своите приятели доброволци от Подарете книга на едно от най-важните събития в живота им. Беше невероятен момент и незабравим спомен за всички!

         

С децата от Долна баня на къмпинг

Началото на лятото е началото на нови планове. Със сигурност годината не може да стигне за всички идеи на доброволците, защото те са пълни с такива. Но една от дългогодишните мечти на децата в Долна баня и групата доброволци оттам, е да заведе младежите на къмпинг уикенд. Смятаме, че позвитивите са много, но най-големият е да прекараме пълноценно време заедно и да отворим очите на децата за това ново преживяване. Можеш да подкрепиш мисията ни ТУК

 

Пикник в Пловдив
Посещението в Пловдив бе посветено на цели три рождени дни, но за да бъде още по-приятно организирахме и пикник на Гребната база. С разговори за природата и мечтите на децата завършихме приятния ден.

 

Рождени дни в Берковица, Долна баня

Една от любимите ни традиции е организирането на рождени дни. От това кой ще вземе подаръци, до това как да пренесем цяла тортата за повода. Оценяваме силно момента, в който имаш с кого да прекараш своя рожден ден и знаем колко важно е за децата да бъдем с тях.Уроци по грамотност.
Някои от уроците бяха последни за тази учебна година, но някои ще продължат своята активност и през лятото, за да не губят децата мотивация и знания.Скоро ще споделим за най-вълнуващото събитие за младежите, а именно "Училище за работа" 2024! Следи ни! 


👉За да се запишете за доброволец, можете да разгледате локациите ни тук.
👉Но, за да дойдете с нас на първо посещение, разгледайте датите за онлайн обученията ни тук.
 
Нищо от това не можеше да бъде свършено, ако те нямаше Теб. Ти, който подкрепи мисиите ни и вярваш в нашата кауза. 
Благодарим ти безкрайно! ❤️
##Истории #МагазинЗаДобриДела #УЗР
Предишна статия    Към блога    Следваща статия
Този сайт използва "бисквитки" ПРИЕМАМ