Магия в действие!

22.01.2022    |    Габриела Илиева

През декември 20201 доброволците на #ПодариВреме поставиха 5 нови библиотеки в домовете по инициативата "Библиотека във всеки дом"! Направихме видео, с което да ви покажем вълшебните промени, за които ни помогнахте именно вие - всички, които дариха! 

Елица бе един от главните "архитекти" и заедно с доброволците направиха цяла стая посветена на магията на книгите! Ето какво споделя тя:
"За да започнат да четат, децата имат нужда от място, което да не е просто бяла стая. Децата имат нужда от място, където първо да се чувстват уютно, за да хванат някоя книжка. Подбрахме за децата книги, които са впечатлили нас, които могат да се превъртнат и в тяхната първа прочетена книга. Проблеми има много - не всички обичат да четат, не всички могат да четат, но е важно ние да им предоставим възможността да поискат!"

Гледай видеото тук.#БиблиотекаВдъхновение продължава и през 2022 ще се случат още 10 такива магически кътчета из цяла България! 

Без нашите приятели и партньори, инициативата за нови книги в домовете щеше да остане наивна детска мечта! Благодарим на Ozone.bg, че ни помогнаха да осигурим на децата стотици чисто нови книги, а Дядо Коледа само може да завижда за техните бързи и усмихнати куриери! А благодарение подкрепата на Nexo Careers, Руми от Fitnesinstruktor.com, Dext и Баущоф + Метал ООД предстои да построим още много, много книжни замъци за децата! ???? И не на последно място нашите доброволци, които подаряват своето време, четат с децата и ги учат да мечтаят!
##БиблиотекаВъвВсекиДом #Доброволци #Истории #Инициативи
Към блога
Този сайт използва "бисквитки" ПРИЕМАМ