Коледният дух в картички от нашите деца

01.12.2021    |    Габриела Илиева


В началото на 2021 направихме конкурс за картички за св.Валентин и получихме прекрасни такива! Красиви рисунки, мили послания и състезателен дух. Разбира се - имаше награди за победителите. Ето някои от картичките, които публикувахме след конкурса:
 
  
 
Въпреки епидемичната обстановка в момента, искаме да останем възможно най-свързани с децата дори когато няма как да се виждаме на живо. Освен коледната инициатива "Библиотека във всеки дом", с която ще зарадваме всички тях, искахме да ги амбицираме със забавна и интересна активност! Затова решихме да направим конкурс за коледни картички.
Ще има няколко награди под формата на ваучери в категории най-красива картичка и най-хубаво послание. Ще очакваме картичките до 10ти декември, а след това ще ги публикуваме в социалните мрежи. Тогава ще е ред за гласуване, в което ще можеш да се включиш и ти, в рамките на седмица! Всички участници в конкурса ще получат грамоти, победителите - награди, които ще пристигнат при тях в домовете точно преди Коледа!

Някои от нашите координатори ще бъдат толкова инциативни, че ще изложат част от картичките на коледни базари, а събраните средства ще направим още добрини.

Вълнуваме се и очакваме гласуването!
Не забравяй да ни следиш във Фейсбук, за да се включиш!
Към блога
Този сайт използва "бисквитки" ПРИЕМАМ