Февруарски приключения!

07.03.2024    |    Анастасия Цонева
Февруари! Кратък си, но успя да ни вдъхновиш за цели девет посещения! 
През януари направихме планове за годината и през февруари смело започнахме с осъществяването им. 

Продължихме активно с “Мисиите за добри дела”. В “Подари Време” силно подкрепяме образованието на децата и уроците по грамотност са част от дългосрочните ни мисии. 

Ето ги и тях:
Уроците по грамотност в Брацигово. 
Три деца от дома в Брацигово с ентусиазъм чакат уроците си с г-жа Вълева. Подкрепи уроците тук.

Уроци по английски език за Марио 
Марио открива нови хоризонти с изучаването на английски език, а за да го подкрепиш, направи го тук.

Подготвителни уроци за матурата по БЕЛ. 
Тази година имаме няколко младежи, които ще имат матури и ще завършват 12 клас. За голяма част от младежите училищната подготовка не е достатъчна за успешно преминаване през матурата. Подкрепи бъдещите зрелостници тук.През февруари проведохме и годишната ни доброволческа среща. Припомнихме си какво се случи през изминалата година, заложихме целите си за тази, обещахме си, че, както винаги, нашата най-голяма сила ще е да сме по-близо до децата.Месецът на любовта бе наситен и с теми за взаимоотношенията и партньорството по време на нашите посещения. Но не само когато разговаряхме с децата любовта витаеше около нас. В магазина ни се вихриха дигиталнте валентинки, които всеки можеше да изпрати на любим човек и да подкрепи каузата ни.


По традиция празнувахме рождени дни. Тези часове са изпълнени с музика, танци, торта, подаръци, игри и много усмивки. За децата това е любимото време с доброволците и заради това ще продължим да го правим в  Долна баня, Брацигово и Пловдив

Организирахме “Творителница за мартенички” в Пещера. Творчеството наистина сближава деца и доброволци, доказахме го през месец февруари в Пещера. Всички доброволци и деца се включиха в изработването на мартенички. Фокусираме се върху идеята до всяко дете да има доброволец и да сме все по-близо до децата. И цели 70 доброволци стигнаха до децата през февруари!

И всичко това благодарение на теб! Ти, който подкрепи мисиите ни и вярваш в каузата да подаряваме време.

Благодарим ти безкрайно!

Виж новите мисии в Магазина за добри дела.
#Истории #Магазин за добри дела #Отчет
Към блога
Този сайт използва "бисквитки" ПРИЕМАМ