Не просто подарък, а късмет

05.12.2023

"Късмети от децата" и тази година са тук и са прекрасен начин да изненадаш близки, колеги и приятели за предстоящите празници (и не само).
 

Какво са “късмети от децата”?

Попитахме нашите приятели, децата - "Какво би пожелал на някой добър човек?". Подбрахме най-смешните и по детски наивни пожелания, с които можеш да зарадваш близките си. И тази година, приходите от даренията ще ни помогнат да подаряваме повече време на децата през 2024г.

За да си сигурен, че няма да намериш "Който учи, ще сполучи" сред късметите, ето няколко от тях:

“Да имаш много подаръци и да са само шоколади”
“Бъди си, какъвто си се харесваш и да не ти пука!”

Къде да намериш късметите?

Тази година сме подготвили късметите в няколко формата, така че имаш избор:
 

Готови късмети на сайта, които лесно можеш принтираш и нарежеш

Ще откриеш 36 късметчета в симаптичен дизайн, готови за принтиране - изглеждат еднакво добре цветни и черно-бели. Подходящи както за навиване и слагане из празничната баница, така и лесно можеш да направиш индивудуален подарък с тях като ги нарежеш и сложиш в кутийка.

Можеш да ги намериш на сайта тук, дарението е сума по избор.
 

Кутийки с късмети на няколко базара

Ако миналата година си пропуснал да си вземеш кутийка с късмети, то имаме останали, които можеш да откриеш на следните места:


Поръчка на 10 или повече кутийки

Индивидуални кутийки на сайта няма да откриеш, в случай че жеалеш да закупиш 10 или повече кутийки, с които да изненадаш свои колеги или приятели, пиши ни на имейл pk@podaretekniga.org с колко кутийки ще желаеш, данни за доставка и фактура, ако има нужда.


Не е късмет, но пък подарък

Ако си подарявал от своето на време на децата, знаеш че най-хубаво е, когато го споделяш и с приятели. Тази година в нашия #МагазинЗаДобриДела ще откриеш специална картичка “Билет за буса”.

Това не е просто билет за буса - nяма да ти го искаме, когато се качваме и тръгваме към децата. Това е коледен подарък от доброволец за доброволец! 🙂

Ние доброволците освен, че сме важни за децата по време на посещенията, сме важни и нас самите - много по-хубаво е, когато си с приятели в буса и прекарате заедно час, два в път. 
Изпращайки билета на свой приятел доброволец, можеш да му припомниш спомен, който сте преживели заедно, а освен това - да го вдъхновиш да продължи да идва на посещения и през 2024г. 

Можеш да подариш билет и на някой свой приятел, който още не е доброволец, но смяташ, че би могъл да се включи!

Ще намериш билета в магазина тук.
 

#Инициативи #Магазин за добри дела
Към блога
Този сайт използва "бисквитки" ПРИЕМАМ