Мрежа от 500 активно ангажирани доброволци
подкрепят дългосрочно 400 деца, живеещи в 18 институции в страната
с над 2000
подарени дни всяка година
16 учители, работещи за функционална грамотност на децата
Час по функционална грамотност на учител с група от 4 до 8 деца
Много от децата в домовете имат проблеми с базовата и с функционалната грамотност. Не е рядкост да видиш дете в шести клас, което чете буква по буква. Ние не искаме да ги научим да пишат анализ на литературен текст или да решават квадратни уравнения. Искаме да ги научим да четат, пишат и смятат.

Дарение: 20 лв. за час
Пътуване на група от 5 доброволци до децата с автомобил
Много хора не са сбъднали мечтите си, защото не са имали. За да се научи да мечтае, на едно дете му е необходим един значим възрастен, който да му дава вяра в мечтите. Това правят нашите доброволци - един доброволец е приятел на едно дете, и това приятелство продължава с години.

Дарение: 70 лв. за пътуване
Пътуване на група от 16 доброволци до децата с автобус
Нашите доброволци всеки месец пътуват с бусове под наем, за да могат да се срещат с децата, с които работят. Това са 400 деца от 18 институции в цялата страна. Децата знаят, че техните приятели ще дойдат и следващия месец, и по-следващия, затова искаме да им дадем сигурност в пътуванията.

Дарение: 210 лв. за пътуване
Кутия с коледни късмети
Нашите приятелчета - децата измислиха късмети за новата година, за да ни помогнат да идваме по-често при тях през 2019 г. Така направихме новогодишни късметчета в кутийка! Специално изработените кутийки, пълни с житейски мъдрости, съвети и подбрани цитати от самите деца са коледна необходимост.

Дарение: 10 лв. за кутия с 30 бр. късмети (без доствка)

Цената за доставка по тарифата на Спиди е:
- 2.55 лв от офис до офис на Спиди
- 1.28 лв от офис до автомат на Спиди 
- 6.15 лв добавка за доставка до адрес 
Подари добрина на приятел
Ако се колебаеш какво да подариш на твой приятел за рождения му ден, можеш да го изненадаш с една добрина. Направи дарение от негово име, а ние ще изпратим имейл на твоя приятел, за да знае той, че по повод неговия рожден ден, например, си помогнал на някой в нужда. 

Цена: по твой избор